STARTERS


CARPACCIO 10,50

van rund | truffelmayonaise | Parmezaan | pijnboompitjes

STEAK TARTARE (rauw) 11,75

90 gr. grof handgesneden steak | kappertjes | augurk | sjalot | mosterd-pickle | mosterd-mayonaise | crostini’s

HOISIN DUCK PANCAKES 9,75

3 do-it-yourself gestoomde Chinese pannenkoekjes | krokante eend | cashew | komkommer | prei | honing-hoisinsaus

ESCARGOTS 9,75

½ dozijn wijngaardslakken | gesmolten peterselie-knoflookboter | stokbrood

TONIJN TARTARE (rauw) 12,50

90 gr. fijngesneden tonijn | smashed avocado | wakame | soja-vinaigrette wasabi-mayonaise | krokantjes van pangsit

GARNALEN KROKETJES 8,75

3 stuks van Vishandel Zoutenbier | cocktailsaus | gefrituurde peterselie | stokbrood

BURRATA 11,75

met room gevulde mozzarella | rucola | cherrytomaatjes | aceto | pesto | pistache

GAZPACHO 7,50

koude Spaanse tomatensoep | komkommerpareltjes | cherrytomaatjes | croutons


Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Meldt het ons even en wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Franse klassieke gerechten

De basis van onze menukaart is geinspireerd op Franse klassieke gerechten welke gecombineerd worden met trendy, internationale gerechten. Combineer onze Fines de Claires oesters met een lekkere Hermit Gin & Tonic die de zilte smaak van de oester nog beter tot zijn recht laat komen. Start met een half dozijn Escargots of een vers gemaakte Bisque d'Homard waardoor je even denkt in Zuid-Frankrijk te dineren.

Populaire gerechten

Orientaalse voorgerechten als de Hoisin Duck Pancakes uit China zijn erg populair. Knapperige Peking eend met Cashew, dun gesneden komkommer en prei, die je op eigen wijze in kan rollen in de gestoomde Chinese pannenkoekjes.

Shared-Dining

In de afgelopen jaren zijn onze 'plateau's', die te bestellen zijn als charcuterie, seafood of een combinatie daarvan, uitgegroeid tot onze 'signature dishes'. Gecombineerd met onze populaire Flammkuchen is dit de perfecte basis voor een shared dining experience met jouw gezelschap!